Informatie

Maak kennis met onze backoffice

Makelaarinverhuur.nl is een jonge organisatie gespecialiseerd in de verhuur van woningen, appartementen, kamers en bedrijfsruimtes. Makelaarinverhuur.nl levert een actueel aanbod in vraag en aanbod van huurwoningen in Twente.

De ambitie van Makelaarinverhuur.nl is om een groot en actueel aanbod in huurwoningen te kunnen aanbieden in de regio Twente. Hierdoor kunt u op basis van uw wensen een betaalbare huurwoning vinden. Het actuele aanbod is direct te zien en hierop kan vrijblijvend worden gereageerd. Door inschrijving op de nieuwsbrief kunt u op de hoogte worden gebracht van nieuwe huurwoningen en veranderingen.

Werkwijze

Makelaarinverhuur.nl streeft er naar een zo compleet mogelijk aanbod van informatie, producten en diensten voor alle woningzoekers en aanbieders te realiseren. Reacties en eventuele bezichtigingen van de aangeboden huurwoningen zijn geheel vrijblijvend. Wanneer u vragen heeft kunt u het contact formulier invullen of onze backoffice telefonisch bereiken waar wij u graag te woord staan. Ook kunt u een afspraak maken en langskomen bij onze backoffice om samen een woning te zoeken die voldoet aan uw gewenste criteria.

Woningen kunnen kosteloos op Makelaarinverhuur.nl worden aangeboden. De huurwoningen zullen worden aangeboden naar de wensen van de verhuurder. Door het contact formulier in te vullen of door telefonisch contact op te nemen met onze backoffice kunnen wij u meer vertellen en een eventuele afspraak maken om een goede samenwerking tot stand te brengen.